Gönyeli’de meydana gelen mülke tecavüz ve kasti hasar suçlarından tutuklanan M.T., mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede olguları aktaran polis memuru Fırat İşler, zanlının 2 Kasım 2026 tarihinde saat 03.30 sıralarında eski kız arkadaşı M.S.’nin evinin ön kapısını hasar vermeden açarak içeri girdiğini söyledi.
Polis, zanlının mutfaktan aldığı bıçakla M.S.’nin odasına giderek kıyafetlerini ve sütyenlerini kestiğini, toplam 45 bin TL tutarında maddi zarara neden olduğunu belirtti.
Daha önce de “Hepimizi biçerim” diyerek tehdit ettiği belirtildi
Polis memuru Fırat İşler, zanlının Haziran 2026’da da eski kız arkadaşını telefonla arayarak “Hepimizi biçerim” dediğini ve telefonda taciz suçunu işlediğini kaydetti.
İşler, M.S.’nin o tarihte şikâyetçi olmadığını, ancak zanlının polis tarafından uyarılmasını istediğini belirtti. Bunun üzerine M.T.’nin polis tarafından uyarıldığı açıklandı.
20 bin TL nakit teminat ve 1 milyon TL kefalet
Soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlının KKTC’de iş kurma izniyle bulunduğunu ifade ederek mahkemeden teminat talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gizem Erciyas, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına ve haftada bir gün polise giderek ispat-ı vücut yapmasına karar verdi.
Mahkeme ayrıca zanlının 20 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kişinin 1 milyon TL tutarında kefalet senedi imzalamasına emir verdi.













Yorumunuz