Dünya

Polis Basın Bülteni'nden:

Polis Basın Subaylığı'nın 23/05/2023 tarihli bülteninden:

Ani ve gayri tabii ölüm 

22.05.2023 tarihinde, saat 07:00 sıralarında, Lefkoşa Barış Ruh ve Sinir Hastanesi’nde, yatılı tedavi görmekte olan Emin BÜYÜKALSANCAK(E-59), yapılan tüm mühalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirimiştir. Soruşturma devam etmektedir.

Düşerek yaralanan şahıs (gelişme)-ani ve gayri tabii ölüm 

19.05.2023 tarihinde, saat 19:00 sıralarında, Girne’de Mustafa Çağatay Caddesi üzerinde yürüdüğü sırada, ayağının kaldırıma takılması sonucu düşerek başını kaldırıma çarpıp ağır şekilde yaralan Tacim UZUN (E-84), Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılıp yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştı. 

Adı edilen, tedavi görmekte olduğu Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde, yapılan tüm mühalelere rağmen kurtarılamayarak 22.05.2023 tarihinde yaşamını yitirmiştir. Soruşturma devam etmektedir.

Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu ölüme sebep olmak

22.05.2023 tarihinde, 19:00 sıralarında, Girne’de, Emin ORUCOV(E-27) kalmakta olduğu apartman dairesi içerisinde rahatsızlanması sonucu, o esnada aynı ikametgahta bulunan R.A.(E-21) ve yardım etmesi için çağırdığı B.K.(E-30) tarafından apartmanın merdiven basamaklarından zemin kata indirildiği sırada, bahse konu şahıslar Emin ORUCOV’u düşürerek başını merdiven basamaklarına çarpıp ağır şekilde yaralanmasına sebep olmuşlardır. 

Emin ORUCOV, kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirmiştir. Olayda ihmali görülen bahse konu şahıslar ve J.M.(E-27) tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Hırsızlık

13.05.2023 tarihinde, Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir iş yerinden 8 adet çelik jantın çalınması ile ilgili olarak yürütülen soruşturma kapsamında, meselede zanlı olarak görülen S.Y.(E-46) tutuklanmıştır. Soruşturma devam eder.

Yaralama, kanunsuz bıçak taşıma, kavga ve rahatsızlık 

22.05.2023 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, Alsancak’ta, aralarında yaşanan tartışma sonucu M.S.M.A.(E-25) ve M.K.B.R.A.(E-25) bir taraf, A.İ.(E-34) ve S.Ş.(E-36) diğer taraf olup birbirlerinin vücutlarına vurup kavga ettikleri sırada, M.S.M.A. kanunsuz olarak tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile A.İ.’yi sağ el bileğinden, S.Ş. ise sol el 3’üncü parmağından yaralanmıştır. Bahse konu şahıslar tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Yangın

22.05.2023 tarihinde, saat 11:00 sıralarında, Yayla Köyü’nde bulunan Su Arıtma Tesisleri’nin batı kısmındaki arazide meydana gelen yangın sonucu, toplam 60 dönüm arpa ile 40 dönüm buğday tamamen, 30 adet okaliptüs ağacı ise kısmen yanmıştır. Yangın İtfaiye Ekipleri tarafından söndürülmüş olup, soruşturma devam etmektedir.

Kaynak: PGM-Basın Subaylığı

:
share
Siteyi Telegram'da Paylaşın
Siteyi WhatsApp'ta Paylaşın
Siteyi Twitter'da Paylaşın
Siteyi Facebook'ta Paylaşın