Dünya

İran yanlısı korsanlar FBI direktörünün e-posta hesabını ele geçirdi

Reuters'ın haberine göre, ABD Adalet Bakanlığı yetkilisi, FBI Direktörü Kash Patel'in özel e-posta hesabının bilgisayar korsanları tarafından ele geçirildiği yönündeki haberleri doğruladı.

İran bağlantılı bilgisayar korsanları cuma günü, FBI Direktörü Kash Patel’in kişisel e-posta gelen kutusuna eriştiklerini öne sürdü ve direktöre ait fotoğraflarla birlikte başka belgeleri internette yayımladı.

Handala Hack Team adlı hacker grubu, internet sitesinde Patel’in artık “başarıyla hacklenen kurbanlar listesinde adını bulacağını” söyledi.

Bilgisayar korsanları, Patel’in puro koklayıp içerken, klasik bir üstü açık arabaya binerken ve büyük bir rom şişesiyle aynada kendi fotoğrafını çekerken yüzünü buruşturduğu bir dizi kişisel fotoğrafını yayımladı.

Ekran görüntüsü: Reuters

İran'a yönelik saldırıların başlamasının ardından grup, ABD şirketleri Stryker ve Verifone'a yönelik siber saldırıların sorumluluğunu üstlenerek bunları ABD saldırılarına misilleme olarak nitelendirmişti.

Kaynak: Reuters

:
share
Siteyi Telegram'da Paylaşın
Siteyi WhatsApp'ta Paylaşın
Siteyi Twitter'da Paylaşın
Siteyi Facebook'ta Paylaşın