Kıbrıs

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Olağanüstü Genel Kurulu yapılıyor

Olağanüstü Genel Kurul'da, 'Kıbrıs Türk Ticaret Odası Üyelerine Çalışma İzni Başvuru ve Takip Hizmeti Tüzüğü' üyelerin onayına sunulacak.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın, Oda Yasası altında hazırlanan Tüzük çalışması ile ilgili Olağanüstü Genel Kurulu, 9 Mayıs Cumartesi günü saat 10:00’da Kıbrıs Türk Ticaret Odası Mustafa Çağatay Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Atatürk ve Şehitlerin manevi huzurlarında yapılacak saygı duruşu ile başlayacak Olağanüstü Genel Kurul, Başkanlık Divanının oluşumu ve Oda Başkanının konuşması ile devam edecek. 

Genel Kurul’un devamında 21/1981 sayılı Kıbrıs Türk Ticaret Odası yasanın 18’inci maddesine istinaden hazırlanan “Kıbrıs Türk Ticaret Odası Üyelerine Çalışma İzni Başvuru ve Takip Hizmeti Tüzüğü” üyelerin onayına sunulacak.

:
share
Siteyi Telegram'da Paylaşın
Siteyi WhatsApp'ta Paylaşın
Siteyi Twitter'da Paylaşın
Siteyi Facebook'ta Paylaşın